NEVESNYAA DUE BULAN 9

aaaaa nevesla nak beranak!!! semua perasaan ada takut!!!! aaaaaa. mommy yang due bulan 9 ada perasaaan macam ni tak 🥲✨

44 Balas

Hahahaha due bulan 9 jugak, bukan setakat neves. Rasa mcm mimpi oun ada 😂

sy due date 29/9. asik fikir takut nak beranak, koyak kena jahit🤣🤣

samalah and as first mom juga.. smua perasaan ada, harap baik ii jelah.

Nervous + excited + takut semua ada sbb anak sulong 🫶🏻 3.9 due saya

1y ago

Due date kita sama. Saya pun 3/9 anak 1st🥳🥳semoga dipermudahkan

Nebes ada, takut ada, tak sabar pun ada. Semua perasaan bercampur

ada jugak rasa sikit2.. sebab ank first.. tp tk sabar pun ada..

ada juga...rasa takut pon ada...walapon ank nk masuk 4 org...

Due sy 2/9, semua perasaan ada, tp x sbr nk jumpa baby😍

Nervous + excited walaupon anak no 2 😂

sama la kita. risau sgt.. mcm2 fikir