Due date bulan 9

Adaa tak siapaa2 yg sama mcm saya due date bulan 9 nii? 😆 duppdapp duppdapp terasaa 🤣 smuaa perasaan bercampur baur . Tapi lebih kepadaa perasaan tak sabar ! 🥰 Smogaa smuaa dpermudahkan nnti 🤲

22 Balas

sy 🙋due 14/9.. Mkin dkt ni mkin bdebar2 je rasa, tapi slalu pujuk baby jgn kelua dlu tguu abah nyee balik 🤭.. Kami pjj, sorg jb sorg sabah.. Harap semua baik2 je 😘

2y ago

ye awk.. Mmg bdebar sgt, ank first mcm2 rse 🤭

Saya 17/9 .. semoga kita semua yg menunggu smpai due bersalin .. dipermudahkan bersalin serta semua urusan .. semoga anak yg bakal kita lahir kn diberi kesihatan yang baik2 🤲🏻❤️

2y ago

smogaa dpermudahkan . aamiin2 🤲

Saya pun due bln September ni..26hb..walaupun anak ke 4 still berdebar Dan excited dah terima org baru...semoga dipermudahkn segala urusan kita semua

sayaa...due 16/9..tapi kena serah diri 3/9 ni...sbb gdm dc..Moga urusan kita2 smua dipermudahkan...nervous tapi tak sabar nk jumpa bby...

2y ago

allhamdulillah sis @nabila Billa saya pun telah selamat bersalin baby girl pada 6/9 semoga ibu² lain dipermudahkan urusan sama ye

Sis due 26/9 makin debar dh Mlm pn xlena tdo dh 😅 Hrp moms semua lahir pada waktu & hari yg ditetapkn cuma xsure awl @ lwt kn Ape pn standby ye

2y ago

Sis Terawal 13 hr bersalin

sy due 19/9 anak ke4..rasa tak sabar trima org baru, jarak 5 thun dgn yg no.3 smoga smuanya di permudahkan utk kita smua...😘

2y ago

smoga dpermudahkan 🥰

saya 29/9 bedebar debar tunggu semoga urusan kita semua bakal2 ibu & ibu2 semua dipermudahkan bersalin nanti amin 🤲

sayeeee 19/9 . hehe semoga urusan kita semua dipermudahkan dan selamat aamiin ya rabbal alamin 🤲🏻❤️

2y ago

aamiin 🤲

sy 🙋 due 17/9 3rd baby. pengalaman kandungan lepas kne serah diri sbb gdm. kandungan kalini je xsangkut

2y ago

alhamdulillah . smogaa smuaa baik2 jaa . sayaa pun anak yg ke3 🤗

Wahh semua dah nak dekat yaaa. Sy 25/9 tp tak pack apa lagi. Minggu depan baru nak pack 😂

2y ago

daa bole standby brgg2 smuaa sis 🥰