NEVESNYAA DUE BULAN 9

aaaaa nevesla nak beranak!!! semua perasaan ada takut!!!! aaaaaa. mommy yang due bulan 9 ada perasaaan macam ni tak 🥲✨

44 Balas

saya due 8.9. neves,eksaited,takut sume adaa.. mcm2 dlm otak skrg pikir. tmbh sy ada gdm. takut kene paksa beranak awl. takut sakit,takut xmampu sbb sy ni jenis xtahan sakit. aihhhh.. tapi dlm masa sma xsbr nak jumpa baby. Anak sulong kan😆.jd mmg xsbr lah sikit

Due 23/9 excited tu tak cuma tngh brharap branak sama mudah dgn anak prtama.. Memang xthu prsaan tu nk branak.. Sampai2 hospital dokter suruh teran.. Ingat ke salah mkn sampai cirit birit n muntah.. Rupanya nk branak 🤣😂 story kt org pun xada org prcaya..

Saya pun bulan 9 . 6/9 . Dia punya neves tu tetiba terpikir nanti time pakai baju pink kena pakai apa apa x kat dalam.. mksdnya bra n spender 🤣🤣.. ke takyah pakai apa apaa ek. Hahaha first mom jd nya xtahu.. harap dipermudahkan semuanya Aamiin.

sama ...saya due 2.9 anak sulung 😊tapi risau jugak sebab ada darah tinggi dan kencing manis..misi ada pesan antara 2minggu awal sblm due atau pun tepat2 tarikh due bersalin..tapi mudahan tepat tarikh due bersalin tu nanti..

6/9 due date 😘 Perasaan takut sekarang bila tengah kira pergerakkan baby rasa nak cepat je bersalin sebab takut sangat lagi-2 masa 28 week doc scan air ketumban kurang .. hm hanya Allah je yang tahu perasaan macam mana

nerves.. anak second.. anak sulung koyak bnyk.. pastu dekat 3 bulan tak sembuh lagi.. rupanye jahitan terbukak.. kena jait balik.. seram sejuk ingat yg tu je.. bab sakit contraction tu memg akan rasa.. redho aje la.. huhu

due 17/9..gdm..risau+excited..takut bekas czer 1st trbuka. yg 1st 40w1d..2nd ni xsure la nk bersalin brapa mggu.. harapnya bulan 9 jgk la keluar sbb nk sama bezday dgn husband hihi..klu 38w bersalin dh hujung bulan 8..

sy due bln 9jugak first mom..takut jugak..ye kadang dega dan bace pangalaman org kite jadi takut..tp setiap org lain²..takut tp tak sabar nk jumpe sbb dah 3 tahun tunggu 🥰,in sya Allah,Allah mudahkan 🤲🏻

sama bulan 9 , tkut btul bila dah nk masuk 7 bln ni . nurse sllu suruh pantau gerak anak sbb sy hb low .. nurse risau pramatang . hrp hrp bby sihat2 je . keluar ckup bulan .

ade jugak..sbb sy first ceaser untk ank ke 2 doct akan scan dn cek balik pakar boley brnk normal atau ceaser jugak..doakan sy yer kwn2 deu bln 9.mkin hari mkin berdebar