7 week smpai 9week masih berdarah.adakah normal?kdg2 sakit bwh perut.begitu jga klau bangun.

9week masih berdarah,

5 Balas

Sy pernah jadi mcm ni. Pergi hospital je terus. Klw hospital kat tmpt sy, doc akan scan tengok keadaan baby. Then hospital akan bg duphaston 1 kotak utk kuat rahim. Baru kena cas dlm 2 3 ringgit je x silap. Pregnant kali kedua pegi swasta scan & mntk ubt kuat rahim, 20 biji, total kena Rm100 lebih 🤣

if berdarah sis btter p jumpa doctor. at least dpt ubat kuat rahim. sy both prgnt berdarah lama jgk awl2 prgnt. tp sy mmg rujuk doctor. doctor mmg monitor sy. smpai la stop berdarah.

4w ago

ok sis..tq infonya.♥️take care

Tdk normal sis. Kena dtg jumpa doktor cek kandungan.

4w ago

tq sis respon♥️take care

sis sdh scan kah? nmpk baby tak?

2w ago

masa brp week nmpk baby sdh sis? sya kmrin ada kluar spotting tp scan blm nmpk bby