9 weeks +

9 weeks 6 days...loya dah hilang and rs mcm normal balik...hritu ms 8 weeks...mmg minggu paling x slesa...smua ada..loya...letih..pening..masuk 9 weeks..aik..hilang smua..normal ke? Sbb x buat buku pink lg...ms scan 8 weeks smua ok..skang rs mcm rilek je..xda pape...risau plak...xda bleeding pape pun... 1st pregnant

2 Balas

Saya start morning sickness teruk week 5 till week 8. 8 Week 3 days time tu hilang terus morning sickness n boleh mkn mcm biasa. Ada call Dr, dia kata normal dh start hilang mual semua tu. Ada org hilang awal ada yg lmbt ikut ats org. As long as tk de bleeding n spotting Dr kata.

siss mcmm sayaaa drii awall pregnent takde bleeding...tpp skrngg loya saya mnjdii jdi..hhuhuh..penat nk layan..😅😅