bsp reading 7.3

8 am: 5.3, 10.30 am : 5.0, 2.00 pm : 7.3. terkejut. Sebab tadi makan nasi goreng sepinggan dengan ayam goreng. Menyesal dah. Dah Tak cantik bacaanye. Tak nak cucuk insulin. Insaf. ?????

4 Balas

Sis baru lpas mkn tp mmg normal lpas makn akn naik biasanya klau tak over 8.0 bacaannya should be ok..kalau over 8.0 macam 10 or 14 tu dikira tinggi

4y ago

Itula. Tapi sebelum ni takde bacaan lebih 5.6. itu terkejut sangat. 😅