Another week has down..

7th Feb - 38 weeks. Im getting nervous here.. super nervous. LDR make me being so sensitive lately an all I need is my hubby. but he is going to come back in 6 days.. Im going to hug either baby or her father 1st. lol?.. N9 - Sarawak.. lemah nyawa ku tok aie.. hohoho..

5 Balas

May Allah ease everything mummy 🥰

5y ago

puan tun : td p wad bersalin sbb nak jumpa Dr kat sana kejap. once tengok muka2 ibu yg tgh tahan sakit tu, hati tiba2 berdebar. serius seram. hahaha. terus terfkir, entah esok entah lusak sndiri pulak dudok kati tu sorg tahan sakit. ya ampun.. camne la rupa. haha. kwan2 yg dah lepas beralin kata, ala tu prasan awal je. once dah sakot, nak kasi baby kluar cepat je dlm kepala. hahaha.. hrp2 smua urusan kita dipermudahkan ye. lepas ni pakat gendong baby pulak. hahaha