Another week has down..

7th Feb - 38 weeks. Im getting nervous here.. super nervous. LDR make me being so sensitive lately an all I need is my hubby. but he is going to come back in 6 days.. Im going to hug either baby or her father 1st. lol?.. N9 - Sarawak.. lemah nyawa ku tok aie.. hohoho..

5 Balas
Tulis jawapan

mmg nervous.. 1 lagi tak tahu sakit bersalin tu cmne.. time dh sakit tu fkir dulu cmni ke sakit dia.. dh sakit sgt baru kalut g spital.. smpai2 dh 5cm.. terus nges sbb takut πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..

2y ago

ada rasa2 mcm sakit cirit birit tp lebih terok lah sebab sekali dgn sakit celah kangkang bila bukaan makin besar.

hihihi....kmk ank 1st laki xda..urg tua jk neman. sbb mok amben dkmpg.hari ke-2 bruk laki sampe.sampe2 jk laki melok anak lok dudi bini nya tok.πŸ˜†πŸ˜†

2y ago

yalah eh.. makseh mommyπŸ’“πŸ’“πŸ’“

smga dpermdhkn sgala urusan ktk sis . slm prknalan dri kmk 😊

2y ago

πŸ˜ŠπŸ‘

Semoga sis dipermudahkan melahirkan nanti... InshaaAllah

2y ago

tq dear.. moga Urusan sis juga dipermudahkan dunia akhiratπŸ’“πŸ’“πŸ’“

May Allah ease everything mummy πŸ₯°

2y ago

puan tun : td p wad bersalin sbb nak jumpa Dr kat sana kejap. once tengok muka2 ibu yg tgh tahan sakit tu, hati tiba2 berdebar. serius seram. hahaha. terus terfkir, entah esok entah lusak sndiri pulak dudok kati tu sorg tahan sakit. ya ampun.. camne la rupa. haha. kwan2 yg dah lepas beralin kata, ala tu prasan awal je. once dah sakot, nak kasi baby kluar cepat je dlm kepala. hahaha.. hrp2 smua urusan kita dipermudahkan ye. lepas ni pakat gendong baby pulak. hahaha