sabar itu indah

7 tahun menanti, akhirnya doc sahkan mengandung 12w, Alhamdulillah sgt2 bersyukur.

sabar itu indah
116 Balas

syukur alhamdulillah.. tahniah sis.. semoga sis dan kandungan sihat.. amin. doakan sy plk ye sis.. ☺

Tahniah..semoga kandungan membesar dengan sihat dan dipermudahkan segala urusan semasa melahirkannya..

Tahniah.. Semoga dipermudahkan segala urusan mommy.. Semoga mommy n baby sentiasa sihat 😍

Alhamdulillah.. sy pun sedang pregnant setelah menunggu 6 tahun.. semoga sis & baby sihat2 ya..

Alhamdulilla..sy pun 7 tahun menunggu..skrg masuk anak ke2..anak skrg da 1 tahun 5 bulan

Tahniah buat bakal si ibu&si ayah...semoga sentiasa bahagia bersama keluarga...amiin

Alhamdulillah..jaga diri n kandungan sis..Semoga dipermudahkan segala urusan..Aaminn😊

Tahniah sis. Smoga Allah melindungi puan dan bby ye. Smoga baik2 je utk puan amin ❤️

Alhamdulillah.. Taniah sis. Semoga mama n baby dikurniakan kesihatan yang baik 😍😍

Tahniah.. sabar itu indah.. Semoga segala urusan anda dipermudahkan hendaknya.. ☺️