Ectopic Pregnancy My 1st Baby( Part 2)

7 January 2020( buat operation) Sampai sekarang masih berpantang.. still google makanan apa yg ptt d makan,apa yg tak ptt di makan.Tapi doc arahkan jgn makan makanan panas..dan amalkan makan buah2an..aduh..? Dah 3 hari bagaikan 3 tahun je rasa..Ya Allah..?kalau berpantang ada baby takpa..tak juga bosan kan..???

7 Balas

Bykkan makan sayur dan buah2. Sayur sawi, buah oren.

4y ago

Hehehe. Takpe.. demi kesihatan, kita perlukan walaupun tak suka. Sy pun tak suka peria, terpaksa mknnjga demi diri dan lebih2 lgi air susu bagi banyak