Muntah

6weeks pregnancy .. Macam mana nak buat sebab asyik nak p ke tandas jaa. Buang air sikit jaa.. Tak banyak .. Baru buang air kecil dah ke tandas pulak .. Xsampai 5-10 minit..

2 Balas

Check pantyliners...warna dicharge Keputihan..boleh jadi kencing kotor biasa berlaku di awal n penghujung kehamilan..dptkan nasihat doktor.. Sy sampai kena insert antibiotic untuk elak jangkitan bakteria pd kandungan

Same lah dengan i dulu time preggy , selalu hilang pergi toilet . Buang air tak banyak mane pun tapi kerapp 😅 its normal senanya utk preggy mom . Sabar okay 🥰

5y ago

Hahaha 😂😂 kan? Rase nak tido dengan sleeping bag senang sikit takyah berjalan pergi toilet je 🤭