Kerap ke tandas

Hi momies.. share sikit pengalaman prengnant.. normal ke setiap 30 minit nak ke tandas#ingintahu buang air kecil.. tapi tak minum air banyak pun. Kadang2 penat juga. Lagi lagi kalau jalan jauh nak balik kampung tu. kena pakai pampers🥺

1 Balas

Hai. Ya memang akan kerap nak ke tandas. Nanti makin sarat makin tak boleh tahan. Tapi kalau ada sakit pinggang sangat boleh ke klinik untuk pemeriksaan. Kalau UTI atau kencing kotor dia punya simptom kerap kencing dan sakit pinggang dan boleh bawa demam juga