Hai, normal ka mengandung tapi tiada morning sickness, sakit punggung dan pinggang pun tiada

2 Balas

Normal je 1st trimester takde alahan atau sakit2.. Bergantung pd badan masing², ad yg masuk 3rd trimester baru start ad alahan.Kalau mcm sy masuk 3rd trimester baru asyik rasa sakit pinggang tp alhamdulilah takde apa2 alahan sewaktu mengandung..

normal. sy anak 1st n now preggy 37 weeks takde alahan. syukur alhamdulillah.