baby food

Can a 6-month-old baby eat fruits like papaya watermelon

6 Balas

X elok sbnrnya, tp klu nak test2 dlm kuantiti sikit ok je. Xpun cuba check kat bhgn setting belah kiri, ada 'food & nutrition'. Blh tgk apa yg sesuai atau x ut mkn

boleh saja. tp bagi dalam kuantiti yang sedikit dahulu jika bayi sesuai boleh la bagi sebagai pencuci mulut dan pelawas.

use feeding pacifier. but i did not give at 6 mths these 2 type of fruits to my boy.

Jangan bagi lagi kot. Tunggu besar sikit. Unless nak buat jadi puri?

Ada peringkat nk bg jenis mknn