Hi mommies, Boleh ke kalau kita PUASA pada usia 5weeks ni? atau digalakkan untuk tidak berpuasa waktu hamil ni.

2 Balas

Sy nk share 1 kisah, kwn sy pregnant 6 bulan, then dia puasa sbb dia rse kuat, sebulan tu dia dpt 20 hari puasa full, raya pertama anak dia meninggal dlm kandungan sbb kurang nutrisi dan baby tu mengecut(mengecil)smpai saat ni dia menyesal, so better jgn puasa dulu, kesian pada baby kita dan badan kita juga sis

Jgn puasa la sis Kcian bby