teruja

5weeks lg.. Allah je tau betapa x sabar nye ibu & ayah nk jmpe baby bongshu ibu ni... Berdebar2 walau ank no4 dah...kakak & abg pn xsabar nk jmpe asyik tnye bile baby nak keluar.. Semoga Allah permudahkan semuanya.. Aamiin Ade yg same due date dgn sis tak? #gdmondiet #35weeks #12march2020

teruja
53 Balas

15/3.. teruja dlm masa yg sama seram.. haha

4y ago

Beday sis ni..15/3 hihi

Saya anak ke 4...20.03.2020😊

4y ago

Alhamdulillah moga dipermudahkan ye

Saya awal sehari sis..11 mac 😇

4y ago

Alhamdulillah esok la ye

Huhu..sy 5hb3 ,,ni da 36w. .

4y ago

Sy ank ke4 pn berdebar yunk jgn kan awk yg ank 1st huhu

Saya pun ank ke4 sis..due 13.3..

4y ago

Beza sehari je kite... Hope dpt bersalin before due date..sbb sy gdm on diet 😅

Sama lah kite sis .. 🥰🥰

4y ago

Amin 🤲

12 march tu birthday sy, hehe

4y ago

Alhamdulillah sis kne induce jgak la nmpk nye 12hb ni..baby xkluar lg ni ha

Semoga dipermudahkn segalanya

4y ago

Aamiin tq yunk 😘

Kann .. taksabaaa tunggu bby

4y ago

Ye yunk... Suami hri2 sblm g keje usap prot tnye bby bile nk keluar...kmi punye excited mcm nk dpt ank 1st hahah

Sama due saya lah😬

4y ago

Aamiin Ya Rabb