teruja

5weeks lg.. Allah je tau betapa x sabar nye ibu & ayah nk jmpe baby bongshu ibu ni... Berdebar2 walau ank no4 dah...kakak & abg pn xsabar nk jmpe asyik tnye bile baby nak keluar.. Semoga Allah permudahkan semuanya.. Aamiin Ade yg same due date dgn sis tak? #gdmondiet #35weeks #12march2020

teruja
53 Balas

Sye pn due 10/3 nie,x sbr rsenya, semoga dipmdhkn urusan bersalin

4y ago

Due hri ni ye..moga dipermudahkan

Ehhh samaahhh due date😍tp saya 14hb huhu anak first

4y ago

Wahhhh ramainya kembar HAHAHAHAHAHA 😙

sye lewat sehri 13/3..x sbr nk tunggu ank pertma keluar 😊

4y ago

Sis kne induce 12/3 baby still xkluar lg ni 😢

Saya juga 8mac.tgu masa hihi semogadipemudahkan..

4y ago

Aamiin moga Allah permudahkan kn proses bersalin kite ye dear... Bby mac xsabae tggu..ibu pn birthday mac hihi

18/3. Hehehe. .xlmee da . .lg x saba.. 😍🥰

Sama lah due kita.. Semoga urusan kita dipermudahkan..

4y ago

Yeay ade geng 😘😘 Moga dipermudahkan urusan kelahiran bby kite nti aamiin ,

sy anak first..due 4/3 ..tkt ..tp xsbr nk tgk baby

4y ago

Da bersalin ke?

Smoga dprmudahkan.. Saya due 23/3 nii...

Semoga dipermudahkan segala urusan sis..

Sama hehe , nnti dh bersalin update tau 😬

4y ago

insha'Allah tu yg xsabar tu..rindu nk bau baby 😂