Takut terlebih due

Sya skng dh 38w2d tapi baby masih selesa lgi didlm perut ..risau sbb bby masih blm masuk laluan,,ada ke pengalaman mcm sya ni wlaupn dh 38week bby msih diatas apa yg dokter akan buat ye sbb ni anak pertama setelah kegguran 2kali ..🥺#ingintahu

3 Balas

ada je ibu lebih due. as long as bby gerak ok, kesihatan ibu ok. cuma nya klu masih xde turun tanda smpai due dktr bg surat serah diri.

10mo ago

pain tolerance tiap org beza. sy doakan semuanya dipermudahkan ya

Saya 38w3d scan baby xmasuk laluan lagi sis. Tp 39w4d bersalin ..

10mo ago

wahhh u dh bsalin ya..trgt u pnh share, u BO dlu..then preg kalinkdua..thniah ya...btw mcm mana u edit 'mommy of 1 princess' kt tap?i dh try pgi setting, tak berjaya tukar.pelik btul