tolong saya buntu

5/7 sy g scan nampak kantong je..10/7 sy g scan lg doktor kata nampak kantong je tp saiz sama mcm 5/7 haritu tak berubah.sy risau baby tak menjadi..mmg ada ke masalah mcm sy..normal ke dlm masa seminggu kantung sama saiz atau xberubah saiz 😭

1 Balas

Sy perna lalui 1st preg.. Kantung ja nampak.. Smpai la sy rsa sakit mcm nk branak, trus ke emergncy.. Pakar scan n bgtau kndungan da jatuh sbb tu nmpk kntung ja.. Kena cuci bersihkan la dlm..