Buku Pink

5 weeks dh boleh buka buku pink ke. Sbb pernah gugur sebeluk ni.

7 Balas

Kalau pernah gugur seeloknya buat lebih awal. Dapat tahu je, terus buat. Lagi2 kalau pernah missed miscarriage. Memg doc pantau sgt.

4y ago

Terima kasih atas nasihat. Nt saya g kk awal.

Sya gugur bulan 1,10 mnggu..skrg dah lekat balik 14 minggu..masa kndungan 12 mnggu baru buka buku pink..

Boleh je sis. Klu pernah gugur better buat buku awal boleh pantau kandungan awal2 lagi.

4y ago

Baik sis. Terima kasih

Rasanya dah boleh. Nanti bgthu je nurse yg awk pernah gugur.

Boleh.. Ok da g kkia

Tak bole

Boleh