...

5 minggu janin saya sekarang.. soo saya teruskan makan folic asid kah? sebab saya sekarang belom pegi klinik.. sbb saya terperangkap di kampung tidak boleh keluar..

5 Balas

Terus kan mkn acid folic 4-5 mggu baby nk bentuk, bnyk memerluk acid folic.. Sy pun 6weeks doctor pesan jgn skip acid folic.. Take care ya

ye sis.. trskan je.. folic kene amik at least 3 bln sblm plan pregnant lg.. dh pregnant pn kene amik smpi baby lahir..

sebelum mengandung pun dah boleh makan asid folic...makan ja sis, bagus utk kandungan

4y ago

orite...👌

Sy start mkn folic acid bila dh 6 weeks +.. skrg dh 20 weeks dh syukur baby sihat.

4y ago

okey😍

Teruskan je sis. Baik utk perkembangan baby