38 weeks dah

Selalunya kan 37 weeks dah ade org yg beranak dah kita ni tak sabar nak jumpa baby walaupun Anak kedua 😅 pujuk baby itu ini semua dah buat tapi baby seronok lagi duduk dalam perut ni tak puas lagi kot 😆

1 Balas

Moga dipermudah sis urusan bersalin. Heheh mcmtu lah dgn sy dulu sy bersalin bulan 6 haritu. Bersalin 39w2d seronok baby duduk dlm

5d ago

Iye sis , moga moga dapat la bersalin sebelum edd nanty ,moga dipermudahkan urusan sis nanty