Saya kerap sakit pgang,dan kerap sakit dekat ari² sakit mcm segugut,normal ke?kandungan baru 4week

3 Balas

Hi sis..ms 1st trimester sy dlu, cmtu la sy rs..sakit kt ari2 tu mcm nk mula bergerak dr duduk ke berdiri atau nk mula melangkah tu..sakit..kwn2 ckp dorang rs cmtu ms dorang dh 3rd trimester..tp sy pelik nape sy rs awal2 pregnancy kan? Pastu, skrg sy dh masuk 3rd trimester..sakit yg dorang gtau kt ari2 tu, lainnnnnn drpd yg sr rs ms 1st trimester..yg skrg, rasa dia mencucuk kt dpn V kita..yg 1st trimester tu, xde plak mencucuk cuma cm sengal ms nk mula bergerak..tp sis, sy sakit mencucuk di 3rd trimester ni, lg sakit la drpd yg 1st trimester tu.. So bg menjawab soklan sis, sy rs normal je sis sakit kt ari2 di awal trimester..InsyaAllah semua akan dipermudahkan sis..sis pun, mohon doakan sy mudah dan selamat melahirkan baby in December ni ye🤗🤗

4y ago

yka...ok tq sis,insyaallah sy doakan semoga segala urusan awak d permudahkan sewaktu bersalin nanti...🤲😊

sama la kiter 4week..tp sy 4 week4day..awk dh cek doktor?

4y ago

☺belum chek lg..

Normal sis

4y ago

tq manizz...aminn🤲