Adakah yang macam saya bayi 3 bulan berat baru 4+kg

4+kg bayi baru umur 3 bulan

6 Balas

awak myusu badan atau formula?, kira tak naik byk juga la dari yg umur sbln dgn skrg.

kalau dia lahir tak berat mana + berat dia still dlm line normal tuh, okay je sis.

6.3kg ini umur 2 bulan 4.7kg ini sekarang 3 bulan naik sikit saja

dia sikit lagi turun pergi kuning

oh ok tq

formula

2w ago

Ank sy pn brt bdn xcantik masa umur bwh setahun..mendatar je.tiap bln naik sikit..nti kalau awk ada rezeki n mampu cuba tukar susu ank.cukup umur setahun sy bg ank sy mnum susu pediasure.mmg naik banyak dlm masa sebulan tu.graff pn dh cantik