Gugur

4jam contraction dari 5Am alhamdulillah pagi td keluar juga dengan sendirinya dekat rmh.. Al fatihah ank syurga mommy? yg pertama dh tnggal mommy and yg kedua pun tinggal mommy jgk? doakan lepasni dpt anak.. Sedih pantang tanpa melahirkan zuriat yg hidup.. first-12weeks scnd-10weeks

1 Balas

semoga dipermudahkan segala urusan, saya pun sama macam sis keguguran 2kali, tapi yg ke3 ni alhamdulillah anaknpun dh 1tahun lebih, jga elok2 jangan buat kerja berat2 sis

3y ago

Terima kasih😍