c-section mommy.

Anak pertama baru 1 tahun 3 bulan dh nak dpt adik..yeay! .ada x ibu2 yg c-section untuk anak pertama yg hamil lagi dalam jangka masa yg dekat sebegini..boleh share pengalamn melahirkan ank kedua mommy2 sekalian ye..tq

c-section mommy.
1 Balas

Saya.anak Bru je setahun 3bulan dah melekat. Czer jugak.xjangka Akan preggy lagi.nasib dok n nurse ok.xmrah. skrg tengah menunggu Masa je.35 weeks.mnggu dpn apoinment ngan pakr tuk check previous scar czer