pregnancy

40 week 4 days...Bila anak mama nk keluar ni...24hb kne serah diri kt hospital klu anak mama tak mau kluar lgi 2-3 hari ni...?? tkotnye mama rasa...anak pertama mmg lambat keluar ke?? dah mcm2 cara nk bg bukaan cpt,,tp still tak de tanda ape2..why bby..whyyyy???????

2 Balas

Banyakkan cangkung n bjalan. Zikir Ya Fattah, Ya Salam.. Sy pn hari serah diri tak rs apa pun, tp mlm tu terus sakit contraction tanpa induce. Bila baby ready dia keluar ok mommy. 😊

5y ago

Allahu..tq mommy..😊😊😊