39 weeks and 4 days

4 days to go before over due. Blom ade tanda2 nk brsalin. What to do?. Takut over due. Bnykkan berjalan knon tp saya ni makin dekat due, makin pemalas. Kalau bole nk baring je. Punya lh excited mama smpai si budak xnak kuar lgi. Tgu hari raya mgkin😜 Mgkin c budak nak bgi dlu chance c mamanya makan kuih2 raya dan daging rendang. 😅😂 #excitedmama

1 Balas

Haha.. Ofkos mama. Baby bagi chance mama dia makan banyak2 sblm berpantang. Btw, congrats mama dpt baby baru. Moga dipermudahkan semua urusan💐

3y ago

heheh.. Selamat Hari Raya Sis!. Terima Kasih. 😊