Salam sejahtera,lbh krg 5 minggu pregnant ada kantung tapi masih tak npk apa2, is it normal?

12 Balas

normal tu sis 😊 , saya mula scan nak sahkan gndung...Dah nampak kntung masa 4w4d ,mgkin atas diri masing2 kot...skrg dah 9w4d...hjung blan ni dah bkk buku 🥰❤️moga sis dan baby sis dberi kshtn yg baik ye

Saya 5 week jugak. Nampak kantung dan sac telur tu sahaja for now. Repeat scan another 3minggu. Insyaallah kalau takda apa apa waktu tu dah nampak baby and boleh dengar heartbeat.

Normal je, saya masa scan 5 minggu nmpak kantung je.. nnti 8 minggu ke atas boleh scan balik.. Dah nmpak dah penghuni dalam rahim tu 🥰

normal sebab kandungan masi awl.. mmang takkan nampak melainkan kalau scan dari bawa.. baru akan nmpak mcm saya

normal. saya pun masa scan 5 weeks nampak kantung je. selepas sebulan scan baru nampak baby

sy 5 mggu xnampak ape pun. scan balik 11 weeks bru nampak semua sekali dgn heartbeat.

Very normal. Stiap org lain2. Ad yg nmpk ke 6mnggu.

sy bru ni 7 mggu dah nmpk kantung dan sgumpal kecik...😊

normal. sy 6w bru nmpk bby tu pon tvs. scan perut xnmpk

normal saya 7 mnggu baru nampak Janin ngan degupan