Sy prgnt 6 bln..ramai tegur kedudukan perut turun ke bawah mcm nk bersalin dh, normal ke

8 Balas

Normal je, smua org pnglaman x sma dlm hal ni. saya perut 34/35w ramai yg tegur dah turun sgt tinggal tunggu hari je, ha masuk je 36w baby keluar. Tp masa bnyk org bagitau tu sy mmg dah rasa baby nak keluar pun sbb rasa sakit sgt dah kat bawah tu even nak jalan sikit2. So klu awk belum rasa apa2 sakit apa2 semua ok je, percaya je kat instinct awk tu awk yg lebih tahu badan sendiri..