36 weeks 1 day

My 3rd baby is girl. My 1st & 2nd is boy. Finally i have baby girl! Can't wait!! Any mommies exprience early deliver 3rd baby? Baby girl?

39 Balas

Wahhhh happy nye dpt tw yg gegel, Tp pengalaman sy lain,anak ptama & kdua boboi,yg ktiga sy scan dpt gegel,excited sgt sy shopping baju2 gegel,,smpy due sy bsalinkn anak boboi lg,😣😣😣,,terkejut ble nurse bg tw tahniah puan anak puan boy,,sy punya blur lama jugak hahahaha,,,skrg dh dpt boboiboy kuasa 3,,harap2 yg keempat ni gegel,,,teringin nk rase dpt gegel,,tp klu boboi lg mama xtw lah nk rancang mcm mne lg,,sbb mama mmg rancang xnk anak bnyak2 dulu,,actly lps dpt anak no 3 ni sy amik perancang (injection) & rancang sendiri (xbuang dlm ble bsama) maaf terlucah sikit,,period mmg xnormal sbb anak no 3 bf & sy injection,so nurse ckp normal mmg gitu,,sy dpt tw yg preggy pn sbb alahan pd bdn sy😥😥,sy suke tdo,pantang nmpk tilam dgn bantal peluk,,ble sy check double line😅,,adehhhhhh rezki kata kwn2 ..

5y ago

Alhamdulillah boboiboy kuasa 3,sy kuasa 4🤭up skit dri awk...sekarang prgnat no5..harap sgt kali ni bby girl..sy doakan awk dpt bby girl kli ni..aminn