16minggu 6hari

3minggu lagi scan balik genap dah 5bulan 😅... Hope dah tau jantina scan nanti 16.02.2023 date tunang dulu sama husband 🥰

16minggu 6hari
10 Balas

hai awk... cantik berseri 🥰 awk baru 4bulan 6hari ye... tapi peruk awk besar mgkin kulit tebal... saya dah 18minggu 6hari sama juga perut besar.... esok kena minum air gula😔 harap tak sangkut lah GDM sebab saya dah sangkut GBS😌 saya harap semua ibu ibu didalam ni sihat selalu n selamat melahirkan baby2 yg comel🥰

saya harini 17w2d tpi perut tak nampak, nampak buncit je.. maybe sebab saya berbadan besar kot n kurang makan sgt.. sbb x kuat makan sgt pregnant ni,kalau makan banyak lebih dari 5 suap readyla g toilet muntah

1y ago

nampak mcm buncit je tp dh scan baby sihat alhamdulillah..

Comel nye perut awak😍 perut saya kecik jaa tk nmpk mcm pregnant 😅 saya pun dah 16minggu 6 hri hihi

1y ago

hahahaha sya kuat mkn sis.. tula bulat bgitu... yakaa? wahhhh sma la.. sis bila due?

sy 16 week camtu dah dpt tau jantina. sbb baby tak sorok hehe. dan kebetulan pulak masa tu scan dgn pakar

1y ago

wahhh best nyaa... sriuss la sis.. klau sya scan dkt swsta bole npk ka tuu? aduii exctd pla sya 😅

16mggu? wahh besarnya perut sis. sy 14mggu msh x nmpk. kcuali tarik baju bru nmpk . moga dpermudahkn sis

1y ago

Saya pun 14 weeks. Kalau pakai baju biasa fake nampak. Tapi kalau pakai baju ketat baru nampak babybump 🤭

Soooo cute!!! Kalau scan clinic swasta rasanya by 16-18 weeks pun dah boleh nampak gender.

1y ago

ohhh mcm tu ke sis.. dri baby ja kan mau ksih tngk jntina ka tdk .. hmm pksa la sya tggu 16hb2 scan 20mggu.. nda sbar mau tngk jantina.. sbb bli bju pn cmpur2 suda llaki dan pmpn.. sbb tlmpau extcd 😅

saya pun 16 minggu tapi perut kecil normal ke ?

1y ago

sya tggi 155cm berat asal 56kg.. skrng dah 63.1kg 😅 lbh 3.1kg

Bestnya dah nampak perutt

1y ago

ahh nmpak dahh.. kuat mkn sis... tu sbb bulat 😅

Due bila?

1y ago

wahhh congrats jga sis

👍