18weeks ada pendarahan

3hari sakit perut dan harini ada pendarahan. P hosp doktor kata ada bukaan dan kantung dh terkeluar. Ya Allah,luluh ja hati dgr.. Skg kna admit wad utk tunggu ketuban pecah n biar dia kluar sndri. Ada tak mommies dalam ni yg pernah experience ni tapi babies selamat dan x gugur? Semoga dipermudahkan segala urusan semua..

2 Balas

Kalau kantung dh terkeluar pyh dh nk diselamatkn..kalau spotting tu boleh lgi diselamatkn..Semoga dipermudahkn urusan sis

Moga Allah mudahkan urusan sis ye 🤲🏻