Semoga semua ibu2 dipermudahkan bersalin..

Doakn saya selamat bersalin. admit jam 7 pagi sehingga jam sekarang 8.30mlm bukaan baru 4cm.. saya tak rasa sakit perut, air ketuban pun belum pecah. just turun tanda keluar lendir + darah #37weeks_5day

7 Balas

Sya prnah kna mcm ni trun tnda lendir darah tpi msa tu bukaan bru 2cm,, lps 3 hri bru brsalin,, air ketuban pecah sendiri, pkul 7pm, pkul 12tngahmlm kluar lh bby comel..😅

Sy pon da trun darah dan lendir tpi xskit hari ahad bruni.. Doc suh dicharge je bukaan bru 2cm.. Smp skg xde skit2 lgi.

semoga dipermudahkan . sy 38mgu 6hri msih tiada tanda ape2 . doakan sy jugak smge dprmdhkn ursn brslin

Biasa 4cm Dr da pechkn air ketuban. InshaAllah Moga dipermudahkan 😘😘

2y ago

yer sis.. tgh tggu katil kosong baru tolak masuk labour room🥰

Semoga dipermudahkan urusan ye. Sy 37w6d masih takde tanda lg.

Semoga dipermudahkan semua. Insyallah

Moga dipermudahkan. Aamiinn