39 Week

39 week ada tak mummy²x yg belum besalin 39 week? tak thu bila baby nak klur ni..

427 Balas

hari nie cukup 39 week..dlm mggu nie klu xda tnda2 nk bersalin 29 hbln nie kena masuk hptl dah sebb sy ada gdm.30 hbln kena bersalin.

3y ago

aamin..terima kasih

Saya harini cukup 39mimggu. Belum ada tanda2 lagi. Runsing dh ni tunggu masa. Takuttt tapi xsabar nak jumpa baby first pulak tu🥰

sy 39weeks 4days..dh 2hr dlm wad induce sbb bp high tp jalan masih belum bukak..ada tips tak? bby sedap sgt dok dlm xmau keluar😅

saya 39week 2day due date 30 bulan ni belum ada tanda apa2 lagi cuma perut pandai kejang2 dan celah kangkang selalu sakit ngilu2..

Saya 39week 2hari. . baby xnak kluar lg. . kdg bagi hint2 sakit blkang n perut keras rasa mcm nak mmbuang tpi nti ilang lg😂😂

esok dh 40w,msih xde tnda bsalin. pelik,rmai yg over due 🤔 skrg nie. smua yg sy kenal prgnt,semua over due. xkan kebetulan kot

39w5d.pagi ni cekup di klinik desa.Tapi ada rasa x best.sakit pinggang dan mula x selesa.BH palsu nampaknye.masanya makin hampir.

same lah..dah 39 week 2 day...Masih xde tanda² lg...org sekeliling asik tanye je...sye plak dah naik rimas nak jwb 🥴🥴🥴

samalah saya 39 4 hri dah ni. dah round2 taman, ketuk ketampi, aigooo 😅 insha Allah moga dipermudahkan urusan kita semua

sy hari ni 39w masih tiada tanda2 nak bersalin,anak pertama over due date,no 2ni xtau lah mcmane,harap sangat x over due date..