39 Week

39 week ada tak mummy²x yg belum besalin 39 week? tak thu bila baby nak klur ni..

427 Balas

sy dah 39w 4d belum ada tanda2 nak bersalin. Due 8/8. Klau 8/8 belum bersalin doctor tambah 6 hari lgi....klau tak bersalin lagi,kena serah diri sdh. Semoga persalinan Kita semua dipermudahkan🙏😊 #firstbaby

2y ago

semoga dipermudahkan sis

samalah...blum ada tanda² tapi sakit² blkg sakit kat bawah pun selalu sudah..entah sakit main² je kali..baby kerap mengeras..semoga semuanya berjalan dengan lancar mummy² yg sdg menunggu c baby lahir..😍🥰

Sy due 30/10 nie.. Saya dah 39week 6day skrg.. takde tanda² nak bersalin lg.. anak 1st.. 31hb nie ckop 40week 1day.. Kena pakse kuarla gamaknye.. mase check up 24hb aritu jln still tak buka.. Risau pon ade nie..

sama lahh 39w2D... bila laa nak keluar dah rasa macam ikan dugong dah ni.. tanda pun xde lagi, so bertabah laa mummy semua... semoga dipermudahkan segalanya.. hrap keluar hujung bulan ni

sy 39w + 1d..perut N belakang dh sakit2 tp xda lg tnda2 keluar lendir, darah N pecah air ketuban..15/3 nhe dh kena serah diri kt hospital..harap baik2 jelah N d permudahkn segala y..aaminn 🙂

39week3day. Tp belum kluar tanda darah or pecah ketuban. Cuma ada cntraction yg tak tetap. Tp still g hospital. Check jln bru 1cm. Jd kne balik dlu. 😔 klau due masih xbersalin kne induce.

saya dh 39week 4day sis... masih lom ada tanda2 lagi... baby seronok ddk dlm perut lagi... x kisah la bila2 baby nk kuar yg penting baby sihat dan juga selamat bila kuar nanti... Aamiin🤲

saya baru je risau psal ni mnggu lepas dah brsalin time 39week4days dlm kete xsmpt g spital hahahaha now tngah pntang kt uma .dont worry enjoy je bawa bby brckp jgn stress2 hehe

Sy dh 39 week 2 day hari ni tadi pagi trn drah cmpur lendir tpi skit kjap2 bby asyik mngeras je tnggu skit kuat ckit baru nk gerak gi hospital doa kn sy dipermudahkn urusan bersln

esok sepatutnya da due tapi still x de tanda2 nak bersalin ... sakit sikit2 , mengeras ala kadar je ... risau sangat .. walaupun ni baby kedua tp mmg lain benar dgn yg pertama ...