Salam smua,,nk tnye skg ni sy tengah layan sakit2 mcm senggugut dan mengeras mcm tekanan kat miss v

38weeks 6hari sakit2 dari jam 6pagi sampai skg tanda bersalin ke? Ritu begini juga cek2 hospital xde bukaan doktor suh balik dia bagi ubat antibotik masa tu 37week,,skg ni dtg balik dari jam 6 pagi sampai skg sakitnye apa lagi tekanan sangat kuat d miss v dan bawah perut,,nnti cek hospital xde bukaan kena suh balik lagi mcm ragu2 pula,,tanda2 nk bersalin ke ?

6 Balas

Ada turun bloody show/pecah air tak?

2y ago

cuma ade keputihan lendir