countings day

38week 2 days. .

30 Balas

moga dipermudahkan.. doakan semoga sy juga dipermudahkan bersalin.. serah diri 21/4 risau takut excited semua ada. #firstbaby

saya 27mac hari tu selamat melahirkan baby boy masa 38wks 1day weight 3.1kg height 49cm

smoga d permudahkan..jgn lupa sllu minta maaf kat husband n mak ayah..sgt membantu bila bersalin..paling penting doa

semoga semua dipermudahkn.. dan semoga ibu dn anak diberi kesihatan sebaiknyee.. in shaa Allah..

Good luck mommy and all the best.. Inshaallah everything goes well.. Amin..

5y ago

Most welcome sis.. 💙

Moga dipermudahkan sis.. Lebih kurang saya, 38weeks,4days

nervous+excited nk jumpa baby kan.semoga dipermudahkan.amin

semoga dipermudahkan.. saya melahirkan 33 weeks & 2 days..

5y ago

syukur alhamdulillah normal.. berat 1.95kg je..

semoga dpermudahkan urusan bersalin nanti 💕

wahh ... congrats . semoga d permudahkan momy .