anak sulung saya meninggal dlm kandungan...

37weeks 2days....?

78 Balas

Terima kasih krn mendoakan dan bg semangat...saya dah slamat bersalin normal. Baby saya,anak syurga dah selamat dikebumikan... Punca kematian masih dalam siasatan forensik. saya redho dgn ketentuan Allah...rezeki anak sulong saya disyurga firdaus...

Salam takziah sis..smoga sis tabah mnghadapi ujian dariNya..bykn istighfar ye..#sy pon slmt b'salin 2/1/2020 aritu (induce)..baby meninggal dlm perut 22mggu 4hari..mmg sedih, 12taon menanti baby boy sbb anak yg lain 3org gegirl..tp Allah bg pinjam yg boy tu skjp je..😢

Salam takziah sis..kuatkan semangat..jg diri dlm pantang..sy juga penah alaminya 11 tahun y lalu berpantang tanpa baby di sisi..hanya Allah saja y tahu perasaan itu..semoga sis tabah..inshaAllah Allah akan ganti dengan y lebih baik..baby sis dah selamat di sana..

maaf sy nk brtnya,apakah punca bby bleh meninggal dlm perut? dan mcm mana kita nk jaga kndungan kita spaya tdk berlaku?..maaf skali lg klau soalan sy snsitif....risaunyaa...😣😣

Takziah puan. Sy faham kesedihan puan...tapi ingat lah...dia pergi dalam keadaan paling beraih dan skeg menunggu puan di taman syurga...banyakkan beristighfar dan zikir ya.

Stay strong.... I've lost my baby at 38 weeks 2 years ago.... It's not going to be easy but you will get through it... Lots of love and hugs... ❤️❤️❤️

5y ago

Not GDM. Saya takde GDM masa tu. Saya pun Tak pasti infection apa...

Innalillahi wa inna ilaihi rojiun. Dari Allah kita datang dan kepadaNya jua kita kembali. Semoga Allah beri kesabaran pada sis😥 tabahkan hati, kuatkan diri ya.

Alfatihah, bertabah yer mami. Hanya Allah yg tahu kesedihan yg mami Rasa. Moga sentiasa bersangka baik, pasti Ada hikmah Di sebalik kehilangan itu😭

Salam takziah sis.. Allah bg dugaan pd org yg sabar.. Biarlah anak sis seronok disyurga, tmpt yg selayaknya.. Semoga sis tabah hadapi dugaanNya juga..

Innalillahiwainnalillahirojiun..takziah sis..semoga sis kuat dan sabar dgn dugaan ni.. insha'Allah, Allah dh aturkan yg lbh baik utk sis lps ni..