anak sulung saya meninggal dlm kandungan...

37weeks 2days....?

78 Balas

Salam takziah... Ank ke 4 sy baru lahir 21/12/2019 ritu pun meninggal dlm kandungan... Sabar ye... InsyaAllah ada rezeki yg lebih baik lg lepas ni...

5y ago

Ank sy terbelit tali pusat tp bukan dileher di kaki. Kes ni jarang2 belaku dokt ckp.. Sy bersalinkan anak sy pd usia kandungan 38w2d... Contraction semua da rsa, pada hari nk bersalin tu da tiba di dewan bersalin, dokt cek heart beat da xde. Msa bby keluar tu, fresh lg.. Tp da xbernyawa

Salam takziah Puan. Nervous pulak baca ni. Kandungan skrg 36 weeks. Infection apa sis? Sorry tanya sbb nak jaga2 jugak

Takziah , saya bersimpati dengan kehilangan sis . Semoga Allah kurniakan rezeki yang lainnya untuk sis dan suami .

Takziah sis😢moga ujian ni disertai dgn ketabahan bt sis..moga ada rezeki laen lepas ni,insyaAllah😊

Salam takziah sis. Semoga kuat ya :( been there also , cumanya baby gugur usia 7-8minggu. Strong yaa

Mcm kawan sy gitu juga sis..BBY.meninggal dlm perut..DH ckup dah pon..kesian.xpew dh Ade BBY syurga

‏اِنّا لِلّهِ وَاِنّا اِلَيْهِ رَجِعُوْنَ Takziah 😔

Sama la sis. Anak sulung saya pn meninggal 36 weeks . ni baru habis pantang. Semoga sis kuat.

5y ago

Takziah sis...

Allahuakhbar .. innallilahwainallilahirojiun.. salam takziah sis .. punca kenapa sis ?

Salam takziah sis. InsyaAllah anak syurga sis menanti sis n suami di sana. Amin.