Baby July jadi baby June🤣

37w 4d, bukaan dah 1cm doc check tadi ... terus kena refer hospital..padahal due 2 july🥹🥹 minggu ni betul2 cramp perut and contraction mmg boleh rasa.. nurse pun dh check contraction.. tak sangka awal pulak baby nii..🫠

4 Balas

Sy dh 39w 5d .. kebetulan hrini 16/6 kena serah dri dah sblom due.. tpi tdi dh kluar darah .. alang2 trus gi hospital.. hrap sngt beby kluar hrini.. sbb ayah ye cuti .. esok ayah ye dh kje🤣

11mo ago

ada tanda dah tu sis.. saya takde tanda.. skrng pun masih x beranak lg😂 contraction je makin kuat

alhamdulillah selamat brpantang . rezeki awak jmpa awal bby🥰sy pn dah 39w2d ni bby msih hppy dlm perut . doakn sy d lncarkan urusan bsalin.Aamin

11mo ago

saya masih belum beranak sis.. cuma bukaan awal.. contraction pun baru makin keras huhuhu

Alhamdulillah. 37 weeks baby dah matang. Rezeki dapat jumpa baby awal. Hehe Tahniah. Selamat berpantang.

Syukur