How about you Mommy? ❤

37 with a 10 year old pretty daughter.

How about you Mommy? ❤
537 Replies

Me: 45 LO: 10 Lip: 35 Since malaki age gap namen, nag bilin nko sa tatay ng anak ko, kung gusto mag anak pa, sa iba na lang.. Kung gusto mag hanap ng mas bata, go lang.. - - - advance ako mag isip feeling ko losyang nako in 10 years time.. Di maiwasan na maghanap ng bata si lip.. Keri lang.. Importante saken si lo.

37 with a 18 year old son,17 year old son,15 year old daughter,14 year old son,and 10 year old youngest (hindi q pa alam kung ano yung gender nya)😊😊 dami nila noh 😍...

In 10 years after I'll be 39 years old with 17 years old smart boy, 14 years old handsome boy.. And 10 years old child..😊😊😍😍😘😘 I am 19 weeks pregnant😊😊

Im 34 with a 13y.o Teenager daughter and currently 11weeks and 4days pregnant! Feeling like the first time sobrang tagal na kasi and wala pang asianparent that time!

In 10 yrs, I'll be 36 with a 12 yr old son... (sana masundan sya in span before mag 10 yrs 😂 gusto kasi nmin dalawa silang magkapatid) 👶💜❤

In 10 years I'll be 48 years old with 28 years old son and 10 years old daughter.... Tsk tsk maaga nagkapanganay almost late nagkabunso....

I’ll be 41 with a 10 year old beautiful and healthy child, prayerfully!🙏🏻And sana may kapatid na rin siya by that time.🙂

10 years from now I'll be 45 with 23 year old beautiful daughter, 17 year old smart son, and 10 year old handsome son😍😍

I'll be 35 with an 17 and 15 years old beautiful daughters,and 10 yrs old (d pa Alam ano gender nasa tyan pa 17 weeks preggy)

in ten years i'll be 46 with my 21 years old (boy) eldest, 19 years old (second child) boy also and a 10years old girl :)