Doakan sis boleh bersalin normal.

36weeks. 5tahun lepas sis bersalin czer. Sis ada sakit2 pinggang kanan..selepas czer. kalau sis buat kerja berat sikit meletihkan..sis mesti terbaring xboleh bangun.sbb skit denyut2. Nk dukung bby pon xleh. Dan skrg sis pregnant ke2.. 36weeks. Sakit pinggang menjadi2... start masuk 28weeks. Ada hari sis xboleh jalan.sakit sgt2. 2hari lepas sis kena p hosptl jumpa pakar O&G. Scan check jantung bby semua ok. Masih lagi belum boleh dpt jawapan sama ada boleh normal atau czer. Sis kena dtg semula ke hospital minggu depan utk jumpa pakar tulang...check pinggang sis. Siap tu baru turun ke o&g...utk keputusan boleh normal atau kena czer jgk....?. ... Mohon doakan sis boleh bersalin normal.

1 Balas

Mudahan semua dipermudahkan.lama gak tu 5 tahun jarak.saya setahun czer melekat yg kedua.syukur dpt normal.tapi Kenna induce drip.koyak byk gak.arini Bru abis pantang

4y ago

Alhamdulillah. Dh lepas pantang. Alhamdulillah mudah2han sis pon dipermudahkan..