Pelvic Pain

36weeks and selalu rasa sengal di bahagian ari-ari tu. Apa puncanya ya? sebab kepala baby dah di kawasan pelvis atau baby bersaiz besar?

2 Balas

Itu mksudnya kepala dh di bwh...sy 34weeks skrg ni..sama juga..sakit dn sengal2 kt kawasan ari2.. itu normal..kepala baby dah msuk laluan..

5y ago

sebab kepala dah dkt bawah kan.hehe. insyaallah kene on mode Standby dah😌

Samalaa mcm saya ..rasa ngilu pula ..perot pon makin ke bawah ..saya baru 35 weeks😅

5y ago

kann. nak2 time dari baring nk bangun tu