Kram ari ari / period pain

Hai mommys. Normal ke dah masuk 7w kerap kram ari ari? Lebih kurang rasa period pain. #ingintahu #firstbaby #1stimemom

2 Balas

lain badan lain org sis..tpi klau boleh sis byk kan berrehat yaa jgn angkat barang berat2 jgn pksa badan klau rsa penat ... rehattt secukupnyaa..pasti kembali ok..

mcm sy iya normal. kramp nak sengugut dari awal hingga 3bulan. Insya Allah takde ape2 selagi xkua bleeding,boleh refer dr utk kepastian