Brixton hicks or mild contraction?

36w already. Pinggang kdg2 sakit mcm time period. Perut pun kdg2 sakit ringan mcm senggugut. This week pulak blk kg mertua di melaka since dh lama sgt tak blk sbb pkpb. Ada kemungkinan ke terberanak kt melaka? . #1stimemom #36weeks #firstbaby

3 Balas

Method saya, kalau ada mild contraction tp baby gerak okay, means okay je lagi tu. Tapi kalau keluar sekali darah atau lendir, itu kena refer.

3y ago

tq reply. alhamdulillah sy dh selamat bersalin 29.12.20

Sis kena stnbdy lah klau rse skit..klau jln jauh nnt kmgkinan jgk skit akn dtg ..hati2

pujuk baby beranak kat tmpt yg sis nak😁 #TAPsupermoms #TAPactiveusers