35weeks above xboleh scan 3d ke 4d Kan ?

35weeks above xboleh scan 3456d Kan ? Sbb kandungan dah terlalu besar .. hurmmm x dpt tengok muka baby sebelum bersalin

3 Balas

Saya haritu buad 5D masa 29w6d pon baby adalaa tunjuk muka tapi takfull laa. Kejab tgn dia ttop muka, kejab kaki, kejab tali pusat lak. Banyak kali jugak dokter nak scan kasi nampak tapi sama jugak😂 ni apatah lagi dh 33weeks keatas, memang payah sikitlaa kot sis.

Biasa dh 30 ke ats tu mng dh besr sush nk scan nmpk smua nye sb dye dh sempit so better scan bwh 30 mnggu snang nk nmpk detail..mudah2an sis dpt lh bby yg comel☺️

kalau baby bagi kerjasama dapat la tengok, takpe la tengok lepas bersalin surprise sikit