Scan baby tengok muka / gender

Nak tanya pendapat mommies , ada tak yang taktahu gender baby sampai hari kelahiran baru dpt tahu ? sy nak buat scan 3d/4d utk tgok gender baby dan muka tapi fikir2 balik macam membazir pulak .

2 Balas

kalau ada duit lebih ok saja. tp kalau rasa bazir, scan di kk pun boleh dpt tgk kalau baby kasi kerjasama. hari scan tu makan sedap2, minum air manis sejuk2. selalu baby suka hehe

1y ago

hm dah 2x checkup scan baby di kk masih tak nampak gendernya . doct kata bby kepit

Kalau nk thu gender x perlu 3d 4d tu. kat KK kan doc akn bt scan jgk. Tapi utk scan muka tu KK x provide la. ±18w dh ley tgk gender dh klu baby x sorok la.

1y ago

dekat kk dah 2x tak nampak sis . nak scan swasta tapi fikir 2,3 kali sbb macam tak penting sgt pun utk tahu gender