Pedih perut susah nak tido

Hi mommy ade tak pernah mengalami sama macam saya pedih perut dari pagi sampai ke malam, normal ke? Sebab sye first preggy bru 28 week rse x selesa nk bring nk duduk smua rse sakit sgt, klau u guys ade pengalaman boleh share tak cara nak elakkan rse sakit ni, atau ubat apa2 yg boleh makan #mommy

2 Balas

better jumpa doc utk jawapan yg lebih jelas..sbb tak pasti sis pedih perut sbb xmakan atau gastrik ke?atau sbb makan terlalu byk satu2 masa smpi tepu ke? pergerakan baby dah start kira ke belum? sy syorkan better terus consult doctor..

skit tu mcm mana ? perut mengeras ke ? pedih ulu hati ke ?