assalamualaikum,ini kandungan ke dua sy,skrg dah mula sakit,dah ada ke yg bslin dua date 3/6/24

35w5d dua date 3/6/24

11 Balas

saya pun due 3/6 harini perut kerap mengeras dari pagi , ada rasa senggugut dgn sakit pinggang skli .. nk g hospital tp tkde tanda2 lain lagi .. sakit tu pun mild2 boleh thn lgi, tkut contraction palsu je pulak

Sy due 6/6. Dah start sakit pinggang dan lengguh2 bdn. Kdng perut mengeras selang 15mnt. Selagi tak keluar lendir atau air ketuban, sy bertahan je lagi kat rumah ni. Takut Braxton hicks.

sama lh due kta..3/6...skrg ni dh xlarat nk bawa diri...skit sgt bila baring nk pusing kiri kanan...tp xde tanda2 lgi...

4w ago

sama laa. baring x kena. dduk pun sama. jln pun mcm peguin

sya due 2hb 6 .. twins pregnancy .. masih blm ada tanda..just kaki bengkak..sakit pinggang dan contraction kjap2 je

4w ago

kayaknya sakit bawah pinggul gitu yah

waalaykumussalam. sakit yg memang confirm bersalin ke boleh jadi BH je?

saya pun 3/6 due.stakat ni takde kontraksi palsu or any simptom.huhu

Same here. Due 5/6. Tengah kira contraction betul ke tak

Sy pun 35w5d smlm.. Tp dlm apps dpt due 6/6 😅

sama due date kita 3/6 tapi blum bersalin lgi